clear

V košarici nimate artiklov

Priljubili niste še nobenega artikla

Novice

in vec

Ana Klašnja o svojih izkušnjah na talentihpojdi na galerijo

Ano Klašnjo članico baletnega ansambla SNG Opera in balet Ljubljana, vsi poznamo kot čudovito balerino, ki že vrsto let navdušuje s svojim plesom. Vendar je prav tako pred kratkim postala nova žirantka mega šov-a Slovenija ima talent. Kaj pravi Ana o svojih izkušnjah na "talentih",  potovanjih ter kopalkah.

Kako se počutiš kot sodnica na show-u Slovenija ima talent?

Vloga žirantke je bila zame popolnoma nov izziv, ki sem ga sprejela z veseljem in veliko odgovornostjo. Zavedam se, da je ta »šov«  priložnost za vsakogar, da se pokaže in dobi iskreno ter strokovno kritiko njegovih sposobnosti, ter morda čez noč postane prepoznaven.  

Kaj ti je najtežje opravilo kot sodnici?

Najtežje mi je odsloviti nekoga, ki si nekaj resnično želi ter bi bil pripravljen za to storiti vse, ampak žal v njem ne vidim potenciala.

Ker si toliko zasedena s »sodnikovanjem« Imaš mogoče kakšne načrte za poletne počitnice?

Poleg že tako natrpanega urnika v Operi, mi Talenti poberejo še tisto malo prostega časa, tako da si kar naprej želim, da bi imel dan več ur. Pripada pa mi šest tednov dopusta v juliju in avgustu, tako da že komaj čakam, da se usedem na letalo in odletim nekam zares daleč, brez telefona in interneta :). Najverjetneje nekam v Azijo ali pa J.Ameriko.

Kam se najraje odpraviš?

Najraje potujem z nahrbtnikom, zamenjam čim več lokacij, zato da resnično spoznam deželo, kulturo in ljudi. Seveda si privoščim tudi par dni poležavanja na plaži, vendar predolgo ne zdržim brez aktivnosti.

Kakšne so tvoje idealne kopalke?

Idealne kopalke so kopalke Besame Mucho. Čisto zares sem se zaljubila v vaše modele kopalk, toliko svežih poletnih barv, zanimivih krojev, kvalitetno narejene, zapeljive in sexy.

Raje izbereš enodelne ali dvodelne kopalke?

Raje imam dvodelne, saj je tako na soncu več kože. Enodelne pa izberem bolj kot del poletnih oblačil za posedanje v senci.

Kako si izvedela za Besame Mucho?

Besame Mucho mi je predstavil prijatelj, obiskala sem trgovinico in se takoj zagledala v nekaj modelov, ki jih nosim že dve sezoni.

Ali bi Besame Mucho kopalke priporočila svojim prijateljicam?

Vaše kopalke definitivno priporočam vsem dekletom in ženskam. Kroji kopalk so narejeni tako, da se najde nekaj za vsakršno postavo.