clear

V košarici nimate artiklov

Priljubili niste še nobenega artikla

Novice

in vec

Intervju s Sašo Lenderopojdi na galerijo

Pokramljali smo z znano slovensko glasbenico Sašo Lendero, ki je polno zaposlena z novo uspešnico Mamma Mia, kjer si je uspešnico na spletnem portalu You Tube v dveh tednih ogledalo že rekordnih 120.000 Ljudi, vendar si je kljub obilici dela vzela nekaj časa in nam razkrila svoje načrte za letošnje poletje...

Imaš načrte za poletne počitnice?

Žal bodo letošnji poletni pobegi na morje najverjetneje zelo kratki in razdrobljeni zaradi nastopov ter velikega števila drugih obveznosti. Vseeno se že v naprej veselim vsakega dneva, ko nam bo to uspelo. Skoraj gotovo bo to nekje na hrvaški obali, ne prav daleč, da -že tako omejenega - časa, ne bi zapravili na cesti.

Kam se najraje odpraviš?

Če sem iskrena, mi je skoraj vseeno. Poleti sem zelo nezahtevna, saj mi je vse krasno. ne potrebujem nobenega posebnega luksuza, saj je že sama možnost da se odklopim dovolj krasna, da je vse ostalo praktično nepomembno. Zdaj , ko imava Ario sem seveda zelo vesela, če je plaža blizu in, če je "otrokom prijazna" :)

V katerih barvah oblačil najbolje počutiš?

Čeprav večji del leta preživim v črnih, temnosivih, rjavih in drap odtenkih, me poleti zelo privlačijo živahne, pisane, svetle barve, ter seveda bela!

V katerih barvah kopalk se najbolje počutiš?

Zelo rada ima vzorčaste kopalke, lepih, pisanih barvnih kombinacij, najbolj na beli osnovi. Všeč so mi živahne barve, vendar ne ravno neonsko bleščeče. Pravzaprav točno take, kot sem jih izbrala iz kolekcije Besame Mucho!

Raje izbereš enodelne ali dvodelne kopalke?

Hmmmm… Na to pa težko odgovorim. na javnih plažah se zadnja leta bolj "varno" in sproščeno počutim v enodelnih, saj se dobro zavedam, da mi kakšen kilogramček manj in kakšna telovadba več, ne bi prav nič škodila. (smeh) Vseeno pa imam zelo rada topel in suh trebušček, tako da pogosto vseeno tvegam in oblečem dvodelne, ki jih imam v resnici raje, čeprav enodelne bolje prikrijejo grehe prehrane in pomanjkanja gibanja. (smeh)

Kako zgleda tvoj sanjski dopust?

Popoln odklop.. brez telefona in interneta… brez skrbi… tri tedne… toplo morje, dobra hrana, peščena obala… :) Verjetno se mi v tem sanjajrjenju pridružujejo mnogi, hehe (smeh)

Kakšne so tvoje idealne kopalke?

Lepe in udobne! eleganca mi prav nič ne pomaga, če trpim vsak trenutek nošenja, če nekje tišči, drugje drgne, na tretjem mestu pa leze po svoje. Tudi take izkušnje namreč že imam in zato toliko raje nosim kolekcijo Besame mUcho.

Kako si izvedela za Besame Mucho?

Najprej sem jih zasledila na internetu, potem mi je prijateljica Nataša Madjar navdušeno poslala slikice nekaterih modelov na mail. Naslednji dve poletji sem jo dejansko gledala izključno v teh kopalkah (ima namreč kar nekaj modelov), ki so bile vse po vrsti krasne na njej in tako sem se odločila, da bodo naslednjo kopalno sezono tudi na meni. In so res! (smeh)

Ali bi Besame Mucho kopalke priporočila svojim prijateljicam?

Z veseljem! Vem, da jih bodo dolgo in z užitkom nosile!