clear

V košarici nimate artiklov

Priljubili niste še nobenega artikla

Novice

in vec

Kopalke za močnejše postavepojdi na galerijo

Ženske z idealnim telesom se pojavljajo v revijah, ampak nihče ne pomisli na to, da v ozadju delujejo računalniški programi. Ti naredijo telo popolno in brez maščobnih blazinic ali nadležnega celulita. Nimate idealnega telesa? Le katera ženska ga ima!? Zaradi tega se ni potrebno pretirano obremenjevati pred poletjem. Vsaka ženska se sooča z raznimi preglavicami, preden lahko samozavestno nadene kopalke.

Ste že našle kopalke za letošnje poletje? Potem je pravi čas za to, saj se za vsako postavo najdejo kopalke. Le vedeti morate, kakšen model vam najbolj pristaja. Kadar se soočate z odvečnimi kilogrami, je povsem logično, da izberete temnejše barve kopalk. Kaj vse je potrebno upoštevati pri kupovanju kopalk v letu 2017?

 Se soočate s širokimi boki, zadnjico ali stegni?  

Za tiste z večjo zadnjico, svetujemo, da se izogibate volančkom na spodnjem delu kopalk in tudi kopalk, pri katerih je spodnji del oblikovan v boksarice. Mnoge ženske se k takšni obliki kopalk zatečejo z mislijo, da bodo s tem zadnjico prekrile, vendar to jo le še bolj poudari. Izberite dvodelne kopalke, pri katerih je bočni del kopalk opazno ozek ali pa so tam le trakci. Zadnjico lahko vizualno zmanjšate tudi z vzorcem kopalk. To storite, če izberete kopalke, pri katerih je zgornji del pisan, spodnji pa ene in bolj umirjene barve. S tem pozornost preusmerite na zgornji del telesa. Na primer: Prva slika

Ni nujno, da zavoljo močnejše postave avtomatično izberete enodelne kopalke. Izberete lahko tudi že prej omenjeni »tankini«, pri katerem lahko zgornji del uravnavate po želji. Mnoge ženske z močnejšo postavo so navdušene tudi nad globokim dekoltejem. Ta naj bo definitivno v obliki črke V in po možnosti podložen. Priporočene so malce temnejše barve, z umirjenim vzorcem kot sta ta dva spodnja modela TANKINI.

Upoštevajte zgornje nasvete in očarajte na plaži :)